Skip to main content

Wat wij doen

Wij leiden projecten van de begin- tot eindfase door middel van een unieke, volledig geïntegreerde benadering. Wij nemen volledige verantwoordelijkheid om het best mogelijke resultaat in het engineer en build-proces te realiseren.

Bij WeMake benaderen we bouwprojecten holistisch om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen realiseren voor onze klanten. Met betrouwbaar leiderschap, heldere communicatie en een effectieve samenwerking tussen alle betrokken partijen in iedere fase van het proces, worden doelstellingen behaald met optimale klanttevredenheid. Voor ieder ontwikkelingsproject wordt een multidisciplinair team samengesteld en geleid dat is afgestemd op de (wettelijke) eisen die aan een project worden gesteld.

Door een hoge mate van betrokkenheid en continue reflectie en evaluatie, zijn we bij WeMake in staat om projecten te beschermen tegen valkuilen, risico’s te minimaliseren en projecten tijdig en voor de afgesproken prijs te realiseren

Contact ons
TROTSE SAMENWERKINGEN

Ons proces

1

Intiatiefase

We stellen de wensen en eisen vast en vertalen dit in een programma van eisen met een realistische tijdlijn en een globaal budget.
2

Ontwerpfase

We ondersteunen in het ontwerpproces, komen met ideeën voor realisatie, en vertalen dit naar het budget.
3

Engineering fase

We vertalen het ontwerp naar een bruikbaar bouwkundig plan, houden rekening met lokale wet en regelgeving, begeleiden vergunningstrajecten en houden rekening met de randvoorwaarden.
4

Uitvoeringsfase

Wij organiseren het volledige bouwproces, alle middelen en materialen, houden rekening met de omgevingsfactoren en stellen hoge eisen aan veiligheid, gezondheid en milieu. Wij rapporteren en informeren over de voortgang van het project.
5

Oplevering

Gedurende het project waarborgen wij de kwaliteit door middel
van inspecties en kwaliteitscontroles, waarna een zorgeloze oplevering plaatsvindt.

Ready to create your space?

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een vrijblijvende afspraak maken?

Neem contact op